31 Μαρ 2014

Άλμα παραμονής έκανε ο Πλατανιάς (video)

Οι Χανιώτες… βούτηξαν στα Πηγάδια και όχι απλά πήραν ανάσα  αλλά πανηγύρισαν νίκη-χρυσάφι (3-2) επί της μπλεγμένης, πλέον, SKODA Ξάνθης που έμεινε κολλημένη στους 35 βαθμούς.

Οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι  στο μεγαλύτερο διάστημα όμως οι Χανιώτες ήταν αυτοί που έβρισκαν το δρόμο προς τα δίχτυα  και πήραν αέρα δύο τερμάτων χάρη στους Τόρες (5’) και Βλαχοδήμο (27’). Η ομάδα του Κεχαγιά έβαλε φωτιά στο ματς με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και μείωσε με τον Σολτάνι (48’), όμως μετά απο τραγικό λάθος του Χοσέμι  ο Πλατανιάς έφτασε στο  3-1 με τον  Κατάι στο 77’. Η Ξάνθη δεν εγκατέλειψε μείωσε άμεσα με εύστοχη εκτέση  πέναλτι του Σολάρι στο 79’ αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να βρει τη λύση στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αναστασιάδη.
ΟΙ Ακρίτες είναι με τη πλάτη στο τοίχο καθώς είναι μόλις δύο πάνω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και μόλις έναν πάνω από τους Χανιώτες.
Αμφότερες οι ομάδες καλούνται  στα επόμενα δύο ματς να πάρουν 6 βαθμούς για να μν εξαρτώνται από αποτελέσματα άλλων ομάδων.Η Ξάνθη δοκιμάζεται στο Γεντί Κουλέ την Κυριακή και στο φινάλε φιλοξενεί τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΕΝΏ ΟΙ Κρητικοί φιλοξενούν τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια και τελευταία αγωνιστική θα παίξουν τα ρέστα τοτς κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη .

 



Οι συνθέσεις:



Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Παΐτο (67’ Ράνος), Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Σολάρι (86' Νάκας), Χοσέμι, Μπέρτος, Κάλβο, Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης (38’ Τριάδης)

Στον πάγκο: Τσέμα, Σουάρες, Μαρίν, Τσαμούρης

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Αγκιλέρα (67’ Γουνδουλάκης), Ινκούμ, Γιαχία, Ζαραδούκας (46’ Θέρα), Δημήτρης, Κατάι (90' Σιαλμάς), Βλαχοδήμος, Μενδρινός, Τετέ, Τορές

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Σιώπης, Ντεντάκης, Σούκιας

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης