26 Μαρ 2014

'Ατρόμητοι'Κρητικοί


Ο ΟΦΗ είχε την ουσία, έπιασε στον ύπνο τον Ατρόμητο και με γκολ των Ζε Εντουάρντο στο 57' και Ντουντού στο 67' επικράτησε στο «Γεντί Κουλέ» 2-0. Απογοήτευσε ο Ατρόμητος, που είχε δοκάρι με τον Μπρίτο στο 78'. Σε ένα παιχνίδι που είχε δύο εικόνες η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε πόσο σκληροτράχηλη είναι μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Παρότι δεν εντυπωσίασε κατάφερε να επικρατήσει του Ατρόμητου, που μπορεί να πήγε στην Κρήτη με απουσίες (Παπαδόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Νάστος), αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα που παρουσίασε.
Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο που επικράτησε το απόλυτο μηδέν, με μοναδική άξια λόγου φάση το άστοχο πλασέ του Ζόρο στο 23' από πλάγια αριστερά, στην επανάληψη το θέαμα ήταν καλύτερο.

Και οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων, στις δύο φάσεις που δημιούργησα, πέτυχαν ισάριθμα γκολ.
Πρώτα στο 57' όταν ο Ροβίθης έκλεψε την μπάλα και με τη μία έδωσε την ασίστ στο ξεχασμένο Ζε Εντουάρντο, καλυπτόταν από τον Ταυλαιρίδη και με πλασέ έκανε το 1-0.
Κι έπειτα, δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Μιλιάζες έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο παμπόνηρος Ντουντού χώθηκε ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ατρόμητου και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Ο Παράσχος ρίχνοντας στον αγώνα τους Μπρίτο και Ναπολεόνι, θέλησε να δει την αντίδραση της ομάδας του, αλλά πέρα από το αριστερό βολέ του Μπρίτο στο 78', που βρήκε το αριστερό δοκάρι, δεν απείλησε.
Ο ΟΦΗ έφθασε στους 41β., ξεπερνώντας τον Πανθρακικό (έχει ένα ματς λιγότερο,αύριο στα Γιάννενα) στην 6η θέση, και νίκησε τον Ατρόμητο για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2007.
Για τον Ατρόμητο αυτή ήταν η 5η ήττα στο πρωτάθλημα . Η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στους 62β και κινδυνεύει να την περάσει ο ΠΑΟΚ στη 2η θέση και να την πιάσει ο Παναθηναϊκός στην3η του βαθμολογικού πίνακα..


ΣΚΟΡΕΡ: 57' Zε Εντουάρντο, 67' Ντουντού
ΔΟΚΑΡΙ: 78' Μπρίτο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 72' Ζόρο, 86' Κουτσιανικούλης / 84' Φωτάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Kουτσιαύτης (Αρτας)
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Ντούντου, Ροβίθης (65' Κουτσιανικούλης), Κάλαϊτζιτς (90' Φραγκουλάκης), Ζε Εντουάρντο (74' Στάθης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης (77' Ναπολεόνι), Φυτανίδης, Γεωργίου (64' Μπρίτο), Μπάλλας (71' Φωτάκης), Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Φάμπιο.