30 Μαρ 2014

Τσιώλης:«Έφυγα από τον ΠΑΣ γιατί δεν υπήρχε στόχος»

Καλεσμένος στην "Αθλητική Κυριακή" ήταν ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Σάκης Τσιώλης και μιλώντας για την πρώην ομάδα του τόνισε οτι έφυγε από τον ΠΑΣ γιατί πλέον δεν υπήρχε ο στόχος για τον οποίο ήρθε αυτός στην ομάδα που ήταν η είσοδος στα play-off.
Αναλυτικά:
"Πρώτα από όλα αυτό που με έκανε να επιλέξω τα Γιάννενα ήταν ο κόσμος και η δύναμή του, το ρόστερ ήταν πολύ καλό και ο δικός μου στόχος πηγαίνοντας στα Γιάννενα ήταν να δώσω αυτό που προσδοκούσε ο κόσμος την είσοδο στα play-off.
Όταν βγήκε αυτός ο στόχος έφυγε και το κίνητρο όσον αφορά εμένα και λόγω οοτι η σύμβαση μου ήταν για πέντε μήνες έκρινα οτι αφού αυτός ο στόχος δεν είναι εφικτός κάποιος άλλος άνθρωπος να έρθει, να ετοιμάσει μια ομάδα και νομίζω πως κάπως έτσι εμείς οι προπονητές θα πρέπει να παίρνουμε τις αποφάσεις.
Εγώ στον ΠΑΣ πήγα για ένα συγκεκριμένο στόχο να πάμε την ομάδα στα play-off, από την στιγμή που είδα οτι αυτό δεν γινότανε αποφάσισα να αποχωρήσω και νομίζω οτι δικαιώθηκα κατά κάποιο τρόπο γιατί η εποχή που έφυγα δεν εγκυμονούσε κινδύνους".