27 Μαρ 2014

Αντεξε στο «Χ»αλάζι ο Πανθρακικός στα Γιάννινα

Αντεξε στο «Χ»αλάζι ο Πανθρακικός (vds+pics)


Μπορεί να  ήρθε με ελλείψεις  ο Πανθρακικός στα Γιάννινα  (δεν συμπλήρωσε καν 18άδα), ωστόσο άντεξε την πίεση από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επανάληψη  και το χαλάζι (ο αγώνας διεκόπη στο 35' για τέσσερα λεπτά λόγω έντονης χαλαζοπτωσης) και απέσπασε πολύτιμη  ισοπαλία 1-1 στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων . Η ομάδα της Ηπείρου ήθελε το τρίποντο για να «κλειδώσει» μαθηματικά την παραμονή της αλλά για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε μακριά από τη χαρά της νίκης  και αρκέστηκε στον έναν βαθμό με τον οποίο έφτασε τους 37 και είναι έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη  ζώνη του μπαράζ, τρεις αγωνιστικές πριν από να κοπεί το νήμα  του πρωταθλήματος.
Ο Πανθρακικός από την πλευρά του, μετά τη νίκη επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική έχοντας εξασφαλισμένη την παραμονή, με τον βαθμό που πήρε έφτασε στους 41 και έπιασε τον ΟΦΗ στην έκτη θέση.
Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν ελαφρώς καλύτερή στο α' μέρος, προηγήθηκε στο 26' με τον Ιγκόρ. Οι γηπεδούχοι στην μοναδική φάση που έκαναν στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο ήταν κάκιστοι, ισοφάρισαν με τον Τζημόπουλο στο 38', λίγο μετά την επανέναρξη του αγώνα από την ολιγόλεπτη διακοπή λόγω έντονης χαλαζόπτωσης!
Το β' μέρος είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο ΠΑΣ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έψαξε το δεύτερο γκολ που όμως, δεν ήρθε ποτέ.
Οι γηπεδούχοι στο β' ημίχρονο είχαν 11 τελικές προσπάθειες για γκολ (έναντι μόλις μίας των φιλοξενούμενων) και σε τρεις φάσεις τουλάχιστον άγγιξαν το δεύτερο γκολ και την ανατροπή. Στο 56' σουτ του Λίλα απέκρουσε στην γραμμή ο Μπαϊκαρά, στο 66' σουτ του Ίλιτς από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στον Παπαγεωργίου και απομακρύνθηκε ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ βγήκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη είχαν να επιδείξουν μόνο ένα σουτ με τον Μολίνα στο 61'.
ΣΚΟΡΕΡ: 38' Τζημόπουλος - 26' Ιγκορ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 8' Λίλα - 37' Μπαϊκαρά, 60' Χρήστου, 61' Ρομέου, 77' Παπαγεωργίου
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Στρούνα (56' Τσάβες), Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Βίλα, Ακόστα (83' Γιάκος), Ιλιτς.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σαμπάτ, Εμποου, Χρήστου, Ρομέου (90+4' Ζδράβος), Μολίνα (74' Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης, Τριανταφύλλου, Ιγκόρ (90' Σαρακατσάνος).