5 Απρ 2014

Με σημαντικές απουσίες ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός

ΠΑΣ… με αυτούς που έχειςΤους 19 παίκτες που θα έχει μαζί του στην αποστολή ανακοίνωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της πρωινής χαλαρής προπόνησης. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, αλλά οι πολλές απουσίες που υπάρχουν φέρνουν στην αποστολή παιδιά που δεν είχαν πολλές παρουσίες φέτος, όπως ο Χαρίσης, ο Κυβελίδης, ο Κίτσου και ο Σονγκό.
Αναλυτικά οι 19 του Πετράκη: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Βίλα, Γιάκος, Χαρίσης, Σκόνδρας, Κυβελίδης, Κίτσου, Αυγενικού, Κρητικός, Τσάβες, Σονγκό.
Εκτός βρίσκονται οι: Τζημόπουλος, Ακόστα, Λίλα, Κοροβέσης, Αμπάρης, Σκόνδρας, Μουσκάι, Καμπέρης, Ιωάννου, Νάκος.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, για πρώτη φορά έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο στις 11 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα απουσιών. Συγκεκριμένα, από την αποστολή απουσιάζουν οι τιμωρημένοι, Παπαδόπουλος και Σάμαρης, ενώ εκτός έμειναν και οι Σαλίνο, Χολέμπας και Πέρεζ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Επίσης, στην 18άδα συμπεριλήφθηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Εντινγκά, Μασάντο και Παπάζογλου.

Αναλυτικά η 18άδα: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Μπονγκ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Παπασάββας, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βαλντέζ, Βούρος.