26 Μαρ 2014

Νίκη-χρυσάφι για Αστέρα ΣΤΟ 93!!!


Νίκη-χρυσάφι για Αστέρα!
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη και έκοψε βαθμούς από ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ατρόμητο ενόψει των πλέι οφ!

Οφσάιντ το γκολ της νίκης των Αρκάδων στο 90+3' από τον Καράσκο. Εκανε σεφτέ ο Βέργος, που σκόραρε 10'' αφού μπήκε στο ματς (60')! Το 1-0 ο Ντε Μπλάσις στο 22' από γκέλα του Μαρκάνο, δοκάρι ο Ολυμπιακός με τον Πελέ στο 37'.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καλή εικόνα και τελικώς ηττήθηκαν με τον «ρόμβο» που επέλεξε ο Μίτσελ να μην αποδίδει καρπούς. Μοναδικό κέρδος για τους Πειραιώτες ήταν ο Βέργος. Από την άλλη, ο Αστέρας είχε σε πολύ καλή μέρα τον Ντε Μπλάσις, που άνοιξε το σκορ κι έφτιαξε και το γκολ της νίκης του Καράσκο.
Στο 60' ο Βέργος πήρε τη θέση του Μανιάτη και 10'' αργότερα χρίστηκε σκόρερ! Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάμαρη κι έκανε το 1-1 με ωραία κεφαλιά, πανηγυρίζοντας έξαλλα το παρθενικό του γκολ στην μεγάλη κατηγορία!
Στο 65' ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να φέρει τούμπα το ματς, όμως ο Σέποβιτς έστειλε εξ επαφής τη μπάλα άουτ έπειτα από σέντρα του Τόρες.
 Ο Αστέρας Τρίπολης ευτύχησε τελικά να πάρει το «χρυσό τρίποντο» με γκολ από θέση οφσάιντ από τον Καράσκο στο 90+3'. Η νίκη αυτή βοηθάει τους Αρκάδες ενόψει πλέι οφ, καθώς μείωσε την ψαλίδα από τους προπορευόμενους κι έκοψε από έναν βαθμό σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό.
ΣΚΟΡΕΡ: 22' Ντε Μπλάσις, 90+3' Καράσκο – 60' Βέργος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνας)
ΔΟΚΑΡΙ: 37' Πελέ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 30' Εντο, 61' Μπαράλες, 77' Ντε Μπλάσις – 67' Σάμαρης, 76' Μαρκάνο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό (88' Καράσκο), Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μπαράλες (81' Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (66' Μουνάφο)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Τόρες, Μπονγκ, Μανιάτης (60' Βέργος), Μανωλάς (66' Παπαδόπουλος), Σάμαρης, Μασάντο (58' Βαλντέζ), Πελέ, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σέποβιτς


 sentragoal