28 Μαρ 2014

Με τους φιλάθλους του ο Ολυμπιακός στο «Ζωσιμάδες»

Με κόσμο ο Ολυμπιακός στο «Ζωσιμάδες»
Το τελευταίο του εκτός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα θα δώσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή 6/4 και ώρα 19.00 στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων και δε θα μπορούσε να λείψει ο κόσμος του από  αυτό.
Στην καθιερωμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο συζητήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν στην εν λόγω αναμέτρηση και αποφασίστηκε οι Πειραιώτες να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους στο παιχνίδι της πρτελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ.
Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Ολυμπιακός αιτήθηκε εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων της, κάτι που έγινε αποδεκτό, τόσο από την αστυνομία, όσο και από τον ΠΑΣ και η θύρα 7, αναμένεται να είναι ανοιχτή την ημέρα του αγώνα. Τα εισιτήρια που θα δοθούν θα είναι γύρω στα 700 και αναμένεται προσέλευση των φίλων των ερυθρόλευκων τόσο από τα Γιάννινα όσο και απο τις όμορες περιοχές.

Τα μέτρα  θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά για το συγκεκριμένο ματς , ενώ στην είσοδο της πόλης αναμένεται να υπάρχει και αστυνομική δύναμη προκειμένου να ελέγξει καλύτερη την κατάσταση και την πορεία μετακίνησης των φίλων του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα τις τελευταίες ημέρες στην θύρα 7 γίνονται κάποιες βελτιωτικές εργασίες, αφού όλο αυτό το διάστημα και ειδικά μετά το ξήλωμα των καθισμάτων πριν από δύο χρόνια, ο συγκεκριμένος χώρος αντιμετώπιζε προβλήματα λειτουργίας. 
Αξίζει να σημειωθεί  ότι την ευθύνη για τη συμπεριφορά των οπαδών που θα βρεθούν στη θύρα 7, θα την φέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα τοποθετήσει και δικούς της υπεύθυνους ασφαλείας.