4 Απρ 2014

Στην Λιβαδειά ο τελικός Κυπέλλου Γ εθνικής

Το Σάββατο 5 Απριλίου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Λάρισα και Πανελευσινιακό, στο στάδιο της Λιβαδειάς.
Η Λιβαδειά θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα στην Λάρισα και στον Πανελευσινιακό ..
Πιο συγκεκριμένα, ο τελικός θα γίνει ,αύριο,  Σάββατο  5 Απριλίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Λιβαδειάς, όπου εκεί θα αναδειχθεί ο Κυπελλούχος Ελλάδας.
Το τρόπαιο, διεκδικούν η ΑΕΛ και ο Πανελευσινακός με την ομάδας της Θεσσαλίας να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτησή του


Ο προπονητής της ΑΕΛ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου της Γ' Εθνικής απέναντι στον Πανελευσινιακό και μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι Παπαϊωάννου και Μπλέντι.
Ο πρώτος βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο και ο δεύτερος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία με αποτέλεσμα αμφότεροι να μείνουν εκτός αποστολής.
Την 19άδα που θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά αποτελούν οι: Σικαλιάς, Καρακούτσης, Καρανίκας, Σιάκκας, Ρούσσης, Μήτσης, Αραμπατζής, Κωτσιόπουλος, Κορομηλάς, Νεμπεγλέρας, Σαββίδης, Τσεμπερίδης, Πατινιώτης, Καρακατσάνης, Πλιάγκας, Μπουσινάκης, Γκούρτσας, Στεφανίδης, Γαρυφαλλόπουλος.